Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731717602

Amistoso (Int., RC) 731717602 Información oficial sobre el partido 731717602 en Hattrick

25.05.2024 12:00:00

Bothroyd return Alineación oficial del equipo 'Bothroyd return' en el partido 2 - 3 Die Verwirrten Alineación oficial del equipo 'Die Verwirrten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bothroyd return Alineación oficial del equipo 'Bothroyd return' en el partido 3 - 2 Die Verwirrten Alineación oficial del equipo 'Die Verwirrten' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,2 % 11,8 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bothroyd return

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Bothroyd no perdien la fe, i al minut 78 del partit, Damian Garson va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Krzysztof Ambroziak va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Krzysztof Ambroziak va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Die Verwirrten

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carsten Bodensteiner es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ścibor Kukier va augmentar l'avantatge de Verwirrten a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 173 Minuto 101 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ścibor Kukier va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Herbert Fröstl va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gaetano Corvaglia va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Conrad Reifschneider que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nick Wangener després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gaetano Corvaglia va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nick Wangener es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.