Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731717251

Amistoso (Int.) 731717251 Información oficial sobre el partido 731717251 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

FC Carallots Alineación oficial del equipo 'FC Carallots' en el partido 5 - 1 Vorwärts Saarbrücken Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Saarbrücken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Carallots Alineación oficial del equipo 'FC Carallots' en el partido 3 - 0 Vorwärts Saarbrücken Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Saarbrücken' en el partido
Tiene suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Carallots

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Corria el minut 2, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Carallots s'avançava en el marcador després que en Gerardo Manso del Toro xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): Ambrósio Jorge Moreira Neves va deixar patent la seva inexperiència al minut 37, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Martín Fernández-Savater va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 0 per a Carallots.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Carallots va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hamid Ermatov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gian Paolo Ilardi va anar directament als peus de Sergio Soares que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Soares es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Carmelo Guerguetiain gairebé va marcar per a Carallots des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Aaron Horton gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Torsten Kleene va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Vorwärts Saarbrücken

Goles Goles

  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Saarbrücken van aconseguir el 5 - 1 que retallava diferències al minut 78 quan Ivan Dražić sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Clodomiro Steckel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.