Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731714424

Copa 731714424 Información oficial sobre el partido 731714424 en Hattrick

29.05.2024 03:30:00

CBDFC Alineación oficial del equipo 'CBDFC' en el partido 1 - 6 theKaiser Pinoys Alineación oficial del equipo 'theKaiser Pinoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CBDFC Alineación oficial del equipo 'CBDFC' en el partido 1 - 2 theKaiser Pinoys Alineación oficial del equipo 'theKaiser Pinoys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CBDFC

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Josías Cifontes de CBDFC va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Gallo de CBDFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

theKaiser Pinoys

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 23, quan Cyril Fabellar va posar els visitants theKaiser per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Martin Dalisay va augmentar l'avantatge de theKaiser a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de theKaiser el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Maxime Kempeneers va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Rene Dijan de theKaiser va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de theKaiser eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 65, Chavel Melville va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 5.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Martin Dalisay va marcar al minut 76 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Albert Vejerano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Felipe Amaikurut de theKaiser va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.