Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731714116

Amistoso 731714116 Información oficial sobre el partido 731714116 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Club Deportivo Andalúz Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Andalúz' en el partido 1 - 1 Transformados de Fourier Alineación oficial del equipo 'Transformados de Fourier' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Deportivo Andalúz Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Andalúz' en el partido 1 - 2 Transformados de Fourier Alineación oficial del equipo 'Transformados de Fourier' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Andalúz

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Miodrag Krivokapić va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miodrag Krivokapić ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Miodrag Krivokapić va estar a punt d'empatar per a Deportivo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ordoitz Ganena va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Roman Dobiáš va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matěj Vrbický.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edur Lekueugalde de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodolfo Maese de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Miodrag Krivokapić de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Transformados de Fourier

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Adrian Răşinar va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Fourier, al minut 48. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Fourier va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paweł Górczyński va desviar el xut final de Diego Pintado després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Félix Narváez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Félix Narváez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 86, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paweł Górczyński va aconseguir desviar el seu xut a córner.