Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731712725

Amistoso (Int., RC) 731712725 Información oficial sobre el partido 731712725 en Hattrick

25.05.2024 15:30:00

BigMac Budapest Alineación oficial del equipo 'BigMac Budapest' en el partido 5 - 4 Barcelona'' Alineación oficial del equipo 'Barcelona''' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 1 Evento 143Goles de contra por la derecha/Evento 243Ocasiones de contra por la derecha 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
51 % Posesión 45' 49 %
52 % Posesión 90' 48 %
Normal Táctica Normal
BigMac Budapest Alineación oficial del equipo 'BigMac Budapest' en el partido 5 - 4 Barcelona'' Alineación oficial del equipo 'Barcelona''' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BigMac Budapest Alineación oficial del equipo 'BigMac Budapest' en el partido 1 - 1 Barcelona'' Alineación oficial del equipo 'Barcelona''' en el partido
Tiene mucha potra 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BigMac Budapest

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Budapest van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miklós Szalai va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dominik Csipke de Budapest va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Budapest Jordy Davalillo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Adrian Stroea. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Theron Bishop va xutar fora per a Budapest, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Budapest, Ágoston Balassa, col·locà la pilota just a les mans d'en Adrian Stroea. El marcador: 0 - 1.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): En Dominik Csipke no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Adrian Stroea encara el va fer més i el marcador va situar-se 1 - 2 per a Budapest.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): Olivér Andorka de Budapest va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Adrian Stroea s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Miklós Szalai de Budapest, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrian Stroea en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Budapest István Simon no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adrian Stroea es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Zsombor Kubatovics va xutar fora per a Budapest, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): Werner Lipus de Budapest, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrian Stroea en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.

Barcelona''

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Mihai Cotoranu de Barcelona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Adrian Ciuntu de Barcelona va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Barcelona, Vasile Nemeti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Laurenţiu Chibulcutean anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 2 per a Barcelona.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Marius Şest de Barcelona va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Barcelona Mihai Cotoranu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mátyás Farkas. El marcador continuava 2 - 2.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Laurenţiu Papagheorghe de Barcelona va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Alexandru-Ştefan Preda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Cristian Matei de Barcelona va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 138 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Barcelona Artur Kusov, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mátyás Farkas. El marcador continuava 5 - 4.