Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731711773

Amistoso (Int.) 731711773 Información oficial sobre el partido 731711773 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Not Today F.C. Alineación oficial del equipo 'Not Today F.C.' en el partido 3 - 1 Grazie di tutto Alineación oficial del equipo 'Grazie di tutto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Not Today F.C. Alineación oficial del equipo 'Not Today F.C.' en el partido 2 - 0 Grazie di tutto Alineación oficial del equipo 'Grazie di tutto' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Not Today F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Després de 40 minuts de partit, Venceslau Rajó igualava per Today en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 43, indicava inequívocament que en Darrell Meyer va saber trobar la xarxa rival. Today desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Venceslau Rajó va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Maxim Hénocque va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Celdoni Sentias per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mauro Giannetti va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69 en Darrell Meyer va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Grazie di tutto

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Daniele Ierardi la va rematar Giuseppe Rovitti amb una magnífica volea que va fer pujar per a Grazie el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Grazie va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iuri Tonini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ciro Salmè de Grazie es va guanyar la targeta groga merescudament.