Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731709895

Copa 731709895 Información oficial sobre el partido 731709895 en Hattrick

28.05.2024 21:00:00

Mighty Mojo's Kings of Sting! Alineación oficial del equipo 'Mighty Mojo's Kings of Sting!' en el partido 0 - 1 Pork Pies Alineación oficial del equipo 'Pork Pies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mighty Mojo's Kings of Sting! Alineación oficial del equipo 'Mighty Mojo's Kings of Sting!' en el partido 1 - 0 Pork Pies Alineación oficial del equipo 'Pork Pies' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mighty Mojo's Kings of Sting!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mojo's va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Staszek Szempliński va sortir per sobre el travesser.
  • 214 Minuto 59 (Ocasión de penalti): En Hervé Vleminckx va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 59. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Staszek Szempliński.

Pork Pies

Goles Goles

  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Freddie Harrison va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ralf Filler per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pork que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Christopher Bailey, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Morris Leonard de Pork la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.