Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731708732

Copa 731708732 Información oficial sobre el partido 731708732 en Hattrick

28.05.2024 21:00:00

Egg All Stars Alineación oficial del equipo 'Egg All Stars' en el partido 0 - 7 Midsomer City Alineación oficial del equipo 'Midsomer City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Egg All Stars Alineación oficial del equipo 'Egg All Stars' en el partido 0 - 9 Midsomer City Alineación oficial del equipo 'Midsomer City' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Egg All Stars

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 30 (Ocasión evento especial): En Niall White va fer una ràpida incursió al minut 30, però en Sieger Gelderlander no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Desmond Anderson va rebre molts aplaudiments. Al minut 67 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Earnest Kobani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robby Bucknall de Stars es va guanyar la targeta groga merescudament.

Midsomer City

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Thys ten Donkelaar de Midsomer va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 10 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 10, Midsomer va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Samuele Gabbrielli.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andrew Mather de Midsomer l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 29 de partit.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Passaven 32 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Sieger Gelderlander va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, Midsomer va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Thys ten Donkelaar, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de Gerry Brubaker des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Andrew Mather va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 0 - 7 per a Midsomer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Midsomer van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gerry Brubaker, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bert Lambert va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.