Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731707888

Amistoso 731707888 Información oficial sobre el partido 731707888 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido 1 - 2 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LoS ReDMaNS Alineación oficial del equipo 'LoS ReDMaNS' en el partido 0 - 1 Athletic Ajo Alineación oficial del equipo 'Athletic Ajo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS ReDMaNS

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): El ReDMaNS era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sergio Bascuñana va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): ReDMaNS van sortir al contraatac al minut 22, però Marco Tranchida va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ReDMaNS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carlos Semprún va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): ReDMaNS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Carlos Semprún va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Athletic Ajo

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Hellmut Reichel donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Passats 86 minuts de partit, Athletic es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Kit Halliwell es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Manuel Gil Alvarado, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Benedetto Oggiano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Athletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aleksandar Doganćević, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jandro Mallo després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Gil Alvarado va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Carlos Valke va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benedetto Oggiano de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Aracena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.