Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731701587

Copa 731701587 Información oficial sobre el partido 731701587 en Hattrick

28.05.2024 20:00:00

Lehtorobots Alineación oficial del equipo 'Lehtorobots' en el partido 0 - 8 FC Puukkojunkkarit Alineación oficial del equipo 'FC Puukkojunkkarit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lehtorobots Alineación oficial del equipo 'Lehtorobots' en el partido 0 - 6 FC Puukkojunkkarit Alineación oficial del equipo 'FC Puukkojunkkarit' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lehtorobots

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Simo Eriksson va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Otto Erkintalo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roope Kukka de Lehtorobots es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Puukkojunkkarit

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Kaius Typpi va posar els visitants Junkkarit per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, Junkkarit va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hjalti Guðnason, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lehtorobots. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jonas Etholén la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Junkkarit es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 28.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): Passaven 29 minuts quan en 隆介 (Ryusuke) 田中 (Tanaka) va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al 54 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Junkkarit augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Martin Lindholm es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 64 de partit va donar a Junkkarit l'avantatge per 0 - 6. Martin Lindholm en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Janne Vuorinen va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Junkkarit.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hjalti Guðnason, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Junkkarit, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Martin Lindholm va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Joni-Petteri Mönkkönen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hjalti Guðnason, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.