Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731698590

Copa 731698590 Información oficial sobre el partido 731698590 en Hattrick

28.05.2024 19:25:00

TYRNAVIA FC Alineación oficial del equipo 'TYRNAVIA FC' en el partido 1 - 5 fc literpool Alineación oficial del equipo 'fc literpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
TYRNAVIA FC Alineación oficial del equipo 'TYRNAVIA FC' en el partido 2 - 4 fc literpool Alineación oficial del equipo 'fc literpool' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TYRNAVIA FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 52 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de TYRNAVIA per la dreta va donar com a resultat un gol de Richard Flasik al minut 52 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a TYRNAVIA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Igor Kupček, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): TYRNAVIA va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 37 que Ľubomír Karpinský no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Igor Kupček de TYRNAVIA es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 43, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Matúš Kucka no oblidarà el que li va passar durant el minut 58. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Richard Flasik de TYRNAVIA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

fc literpool

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): literpool va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Boris Hlinčík va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Melichar Srniš va augmentar l'avantatge de literpool a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): El porter de literpool va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Boris Hlinčík va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del literpool van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adam Gelieň va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): literpool sabia com jugar al contraatac, i al minut 70, Krzysztof Kornecki va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Igor Mikunda va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Bohdan Menšík de literpool va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.