Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731696605

Copa 731696605 Información oficial sobre el partido 731696605 en Hattrick

28.05.2024 19:00:00

Stella Rossa Gazzera Alineación oficial del equipo 'Stella Rossa Gazzera' en el partido 1 - 4 Scarpazzoni_3 Alineación oficial del equipo 'Scarpazzoni_3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stella Rossa Gazzera Alineación oficial del equipo 'Stella Rossa Gazzera' en el partido 2 - 0 Scarpazzoni_3 Alineación oficial del equipo 'Scarpazzoni_3' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stella Rossa Gazzera

Goles Goles

  • 114 Minuto 49 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 49. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Luca Guarneri va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gazzera a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Massimo Bodale va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 224 Minuto 25 (Ocasión de penalti): En Luca Guarneri va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 25, però el porter visitant Sergio Pisanu el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 214 Minuto 81 (Ocasión de penalti): En Luca Guarneri va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 81. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Massimo Bodale es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Scarpazzoni_3

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El porter de Scarpazzoni_3 va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pietro Claudio Giovagnoli va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Scarpazzoni_3 eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 73, Marino Novanta va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pietro Claudio Giovagnoli de Scarpazzoni_3 va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Pietro Claudio Giovagnoli va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Giuseppe Lucchetta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Scarpazzoni_3, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Giovanni Mendrino va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuele Gorlani de Scarpazzoni_3 es va guanyar la targeta groga merescudament.