Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731694613

Copa 731694613 Información oficial sobre el partido 731694613 en Hattrick

28.05.2024 19:00:00

Squadretta di dopolavoristi Alineación oficial del equipo 'Squadretta di dopolavoristi' en el partido 0 - 8 Biadene 2022 Alineación oficial del equipo 'Biadene 2022' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Squadretta di dopolavoristi Alineación oficial del equipo 'Squadretta di dopolavoristi' en el partido 0 - 9 Biadene 2022 Alineación oficial del equipo 'Biadene 2022' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squadretta di dopolavoristi

Biadene 2022

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Huzaifa Yunis va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Stefano Iacomino va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Biadene augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sędzimir Cyrankiewicz es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 47 i semblava que Biadene desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Egor Zhigaltsov va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Biadene va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nedo Milone, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sędzimir Cyrankiewicz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stefano Iacomino de Biadene l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 65 de partit.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dopolavoristi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Stefano Iacomino la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Biadene es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 8 arribava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Huzaifa Yunis va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Sędzimir Cyrankiewicz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Andrea Crotti, però la pilota va topar amb el travesser.