Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731684315

Amistoso (Int., RC) 731684315 Información oficial sobre el partido 731684315 en Hattrick

26.05.2024 15:00:00

Windfury United Alineación oficial del equipo 'Windfury United' en el partido 3 - 5 Octimus Prime Alineación oficial del equipo 'Octimus Prime' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Windfury United Alineación oficial del equipo 'Windfury United' en el partido 2 - 7 Octimus Prime Alineación oficial del equipo 'Octimus Prime' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Windfury United

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Tan Tüzümen era molt més ràpid que el defensa Bożymir Turzański. Al minut 29, el jugador de Windfury va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Windfury va reduir el marcador al minut 42 a 2 - 3 quan Manuele Castionetti va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Als 73 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Windfury va acabar amb la pilota als peus de Meriç Çağrı Akay que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Onur Yıldırım va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 64 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cebrail Hürkan.

Octimus Prime

Goles Goles

  • 115 Minuto 5 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 5 minuts, Miklós Győri va superar per velocitat Lisandro Osorio per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bożymir Turzański va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Miklós Győri va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Vlastimír Šťáva, que no va fallar i va marcar el 1 - 3.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 52, Octimus va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Yacine Tadja.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antonio Fevola de Octimus l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 66 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Janusz Kubot va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Antonio Fevola, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Octimus va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, el Octimus va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Janusz Kubot s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.