Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731680656

Copa 731680656 Información oficial sobre el partido 731680656 en Hattrick

28.05.2024 18:00:00

FC Becksbaum Alineación oficial del equipo 'FC Becksbaum' en el partido 1 - 6 Vfb Ballerservice Alineación oficial del equipo 'Vfb Ballerservice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Becksbaum Alineación oficial del equipo 'FC Becksbaum' en el partido 1 - 2 Vfb Ballerservice Alineación oficial del equipo 'Vfb Ballerservice' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,1 % 77,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Becksbaum

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Willy Geuenich, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Becksbaum es posava per davant!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kirill Kuzeev de Becksbaum va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maik-Andre Strahler de Becksbaum es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

Vfb Ballerservice

Goles Goles

  • 105 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 7, Gies Pauwels va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Benedetto Decuzzi que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Wolfgang Dostthaler donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Benedetto Decuzzi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 41, i va fer pujar el 1 - 3 per a Ballerservice.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Gerasimos Kontofakas de Ballerservice va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 64 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Gies Pauwels de Ballerservice va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 5 per als visitants al minut 64.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Mathys Rosseel va augmentar l'avantatge de Ballerservice a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 5 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Włodzimierz Giez va ser clau en la jugada d'atac de Ballerservice al minut 5, quan ell mateix va fer una passada brutal a Franco Salisci, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Ballerservice va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Karsten Grzimek va desviar el xut final de Gies Pauwels després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Ballerservice va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Christian Wormsbächer va quedar-se sol davant el porter Karsten Grzimek, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gies Pauwels després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Karsten Grzimek va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Karsten Grzimek va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Benedetto Decuzzi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.