Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731670991

Amistoso (Int., RC) 731670991 Información oficial sobre el partido 731670991 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Racing Ska Club Alineación oficial del equipo 'Racing Ska Club' en el partido 2 - 3 Fc de beer Eagles Alineación oficial del equipo 'Fc de beer Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing Ska Club Alineación oficial del equipo 'Racing Ska Club' en el partido 5 - 1 Fc de beer Eagles Alineación oficial del equipo 'Fc de beer Eagles' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Ska Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Francisco Alberto Cirieño s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Racing va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 32 Francisco Alberto Cirieño va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lars Hiddema no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raúl Pedrero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Miguel Santos-Guzmán va estar a punt de marcar al minut 90 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Fc de beer Eagles

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de Eagles Kenneth Mungroo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 75 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Duco van Baar de Eagles marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Samy Abdulghafoor Al-Ghadany va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fred Marbus de Eagles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 22 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Fred Marbus se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.