Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731670949

Amistoso (Int., RC) 731670949 Información oficial sobre el partido 731670949 en Hattrick

26.05.2024 09:00:00

FiuFiu Alineación oficial del equipo 'FiuFiu' en el partido 0 - 3 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FiuFiu Alineación oficial del equipo 'FiuFiu' en el partido 1 - 2 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,7 % 54,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FiuFiu

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mikołaj Dźwigała no va ser aprofitada per en Piotr Wolniak que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Ochodek de FiuFiu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marek Pyrc de FiuFiu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustaw Tyblewski de FiuFiu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

O Rápido do Xunco

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Alejandro Mera posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Juan Pardo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Rápido, al minut 41. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alejandro Mera va augmentar l'avantatge de Rápido a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Rápido van sortir al contraatac amb encert al minut 7, però Valerio Cantonal no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 225 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Alejandro Mera va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Stefan Dawidziak va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Xavi Casabó, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Valerio Cantonal de Rápido va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Luca de Tena.