Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731670328

Copa 731670328 Información oficial sobre el partido 731670328 en Hattrick

28.05.2024 17:00:00

La Sampdoria Alineación oficial del equipo 'La Sampdoria' en el partido 3 - 4 Mg Alineación oficial del equipo 'Mg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Sampdoria Alineación oficial del equipo 'La Sampdoria' en el partido 5 - 1 Mg Alineación oficial del equipo 'Mg' en el partido
Tiene mala suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Sampdoria

Goles Goles

  • 190 Minuto 6 (Gol de falta): En Attila Bedőcs va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Amb 17 minuts jugats, en Mario Estanislao Cesarini va augmentar l'avantatge de Sampdoria a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sampdoria amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 76, deixant Román Testa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Maksim Kholev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sampdoria se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 20 (Ocasión de falta): Al minut 20, Sylvio Neuenschander gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Sampdoria va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Attila Bedőcs en un 1 contra 1 amb el porter Heintje Appenzeller, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en Attila Bedőcs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sampdoria.

Mg

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alpay Apağ, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Alpay Apağ de Mg va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Imanol Mitjanes donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rossano Codraro de Mg va fer un bon esprint per escapar-se de Emiliano Lemme i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 4. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fabien Bazot quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Luca Lombardi no va ser aprofitada per en Ernesto Ambrosino que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mg van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Arsène Krombach va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Norberto Serricchio de Mg va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.