Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731669118

Copa 731669118 Información oficial sobre el partido 731669118 en Hattrick

28.05.2024 17:00:00

RKS Weiss Alineación oficial del equipo 'RKS Weiss' en el partido 2 - 3 Foxborough FC Alineación oficial del equipo 'Foxborough FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RKS Weiss Alineación oficial del equipo 'RKS Weiss' en el partido 2 - 1 Foxborough FC Alineación oficial del equipo 'Foxborough FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,8 % 12,9 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RKS Weiss

Goles Goles

  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Després de 60 minuts de partit, Jakub Grabek igualava per Weiss en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Weiss una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Maciej Gorczyca, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Maciej Gorczyca arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Matej Sankovič es va comportar com un juvenil al minut 39 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Jakub Grabek de Weiss va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 42, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 71 minuts, en Franciszek Dominów no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Weiss va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Prosimir Bojaczuk la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Weiss Jacek Nowaczewski quasi va assolir l'empat al minut 104 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Foxborough FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Foxborough va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Pęcisław Hyski la va transformar en el 0 - 1.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Eusebius Lengyel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 170 Minuto 94 (Gol de falta): Al minut 94, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Pęcisław Hyski posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mathieu Hellmuth, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Mathieu Hellmuth de Foxborough va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Rafael Pérez de Haro, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 110 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Foxborough va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wiebe Jouwsma de Foxborough va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 108, Mathieu Hellmuth de Foxborough va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.