Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731666983

Copa 731666983 Información oficial sobre el partido 731666983 en Hattrick

28.05.2024 17:00:00

Hinnerjoen Hitaat Alineación oficial del equipo 'Hinnerjoen Hitaat' en el partido 3 - 5 LimeGol II Alineación oficial del equipo 'LimeGol II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hinnerjoen Hitaat Alineación oficial del equipo 'Hinnerjoen Hitaat' en el partido 1 - 2 LimeGol II Alineación oficial del equipo 'LimeGol II' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,6 % 44,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hinnerjoen Hitaat

Goles Goles

  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): Després de 57 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Hitaat, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jarmo Herranen de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Aki Kurki gairebé marca per a Hitaat al minut 23 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 38 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jarmo Herranen va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Hitaat Hossein Tamaddon va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Veljko Savković de Hitaat, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Paweł Dytłow en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jobst Heinrich Dickhuth, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Paweł Dytłow va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Hitaat i 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Máté Ónodi de Hitaat va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

LimeGol II

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de LimeGol eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Gabriel Chmiest va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 125 Minuto 104 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 1 el va marcar Zdzisław Zabel a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 163 Minuto 115 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 115 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Przemysław Grab.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Józef Sosin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 111 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jonatan Kotowicz va fer al minut 111 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Zdzisław Zabel, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Emil Kocot anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a LimeGol.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): Paweł Dytłow de LimeGol va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Hossein Tamaddon s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Gabriel Chmiest va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.