Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731663260

Copa 731663260 Información oficial sobre el partido 731663260 en Hattrick

28.05.2024 17:00:00

City Rovers Alineación oficial del equipo 'City Rovers' en el partido 0 - 4 1.FC Restbeton II Alineación oficial del equipo '1.FC Restbeton II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
City Rovers Alineación oficial del equipo 'City Rovers' en el partido 0 - 2 1.FC Restbeton II Alineación oficial del equipo '1.FC Restbeton II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

City Rovers

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lim Fu Ming de Rovers va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Tung Shun Chun que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tung Shun Chun va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rovers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Prasad Vaidyan de Rovers es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Prasad Vaidyan es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

1.FC Restbeton II

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Pál Virág estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Arthur Parche va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 17.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Pál Virág de Restbeton va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Nicolás Oreste Castillo Zapata va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Restbeton va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser 隼人 (Hayato) 近 (Kon).

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gábor Kapcsándi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Nicolás Oreste Castillo Zapata va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Nicolás Oreste Castillo Zapata va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 89 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.