Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731660818

Copa 731660818 Información oficial sobre el partido 731660818 en Hattrick

28.05.2024 17:00:00

New Orleans Gurus Alineación oficial del equipo 'New Orleans Gurus' en el partido 0 - 3 Red Devils - KG Alineación oficial del equipo 'Red Devils - KG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Orleans Gurus Alineación oficial del equipo 'New Orleans Gurus' en el partido 0 - 1 Red Devils - KG Alineación oficial del equipo 'Red Devils - KG' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Orleans Gurus

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El Orleans va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Tony Niehaus va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Red Devils - KG

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Devils prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Florin Kiriţă.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Jorge André de Moura va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Devils, Milan Stikić, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Florin Kiriţă va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miodrag Urošević ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Devils la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Milan Stikić de Devils va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.