Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los chicos del Maiz F.C. (778319) - SPZ Campanar (438728) » 73166026: T17/J2/VII

Liga 73166026 Información oficial sobre el partido 73166026 en Hattrick

06.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / VII.652 (38688)

Aragón FC Alineación oficial del equipo 'Aragón FC' en el partido 1 - 0 SPZ Campanar Alineación oficial del equipo 'SPZ Campanar' en el partido
Wolf Watt (56') 1 - 0
Aragón FC Alineación oficial del equipo 'Aragón FC' en el partido 1 - 0 SPZ Campanar Alineación oficial del equipo 'SPZ Campanar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aragón FC Alineación oficial del equipo 'Aragón FC' en el partido 0 - 1 SPZ Campanar Alineación oficial del equipo 'SPZ Campanar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragón FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Guglielmo Melucci no va poder aturar Wolf Watt de Aragón, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 56 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aragón va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aban Jurado va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Philippe Van Staden de Wit haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Aragón al minut 10.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Amb 30 minuts disputats, Sammy Jaspers gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Antonio Benítez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Aragón va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fabrice Pozzi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Aragón van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 62 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sammy Jaspers no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mariano Pangaré de Aragón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Roberto Losito va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Aragón estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

SPZ Campanar

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Tomasz Chowański va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Simon Fawcett, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Moreno de Campanar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guglielmo Melucci de Campanar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 60 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Tomasz Chowański va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Frank Schweers.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Manuel Zavallos de Campanar va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ivan Kalaydzhiev va entrar en el seu lloc.