Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731657731

Copa 731657731 Información oficial sobre el partido 731657731 en Hattrick

28.05.2024 17:00:00

Guaynabo FC Alineación oficial del equipo 'Guaynabo FC' en el partido 2 - 3 Dinamomania Ardud Alineación oficial del equipo 'Dinamomania Ardud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guaynabo FC Alineación oficial del equipo 'Guaynabo FC' en el partido 0 - 2 Dinamomania Ardud Alineación oficial del equipo 'Dinamomania Ardud' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guaynabo FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 43, en Walter Domínguez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Sebastián Tavarez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Karlos Cosme va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Guaynabo i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Maicol Rivera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dominiek Marx va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Walter Domínguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dinamomania Ardud

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 en Cristian Ţeca va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 160 Minuto 87 (Gol de falta): L'entrenador de Dinamomania es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Cezar Mihalache era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.
  • 173 Minuto 113 (Gol por la derecha): El jugador de Dinamomania Cristian Ţeca va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 113 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Dinamomania que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cezar Mihalache, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Viorel Reţegan va fer una jugada per la banda esquerra, però Joshua Colón va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Dinamomania va estar a punt d'empatar al 61 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Valentin Vizuroiu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Viorel Reţegan va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Joshua Colón va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Al minut 111 de partit, Mihai Cristescu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.