Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731656174

Copa 731656174 Información oficial sobre el partido 731656174 en Hattrick

28.05.2024 17:00:00

Partizan Sarajevo Alineación oficial del equipo 'Partizan Sarajevo' en el partido 0 - 5 Vorias Alineación oficial del equipo 'Vorias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Partizan Sarajevo Alineación oficial del equipo 'Partizan Sarajevo' en el partido 0 - 9 Vorias Alineación oficial del equipo 'Vorias' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Partizan Sarajevo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Perica Valjan va entorpir al marcador d'en Omar Kodro per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Vorias

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Quan passaven 13 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Vorias. En Vaggelis Koutsivitis va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Leonidas Spanos va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, un xut de Iakovos Pavlatos des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): Vaggelis Koutsivitis va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a Vorias gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, Vorias va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Iakovos Pavlatos.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Iakovos Pavlatos després de 15 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Elmin Karadža va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Elmin Karadža va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nick Stravidis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Vaggelis Koutsivitis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iakovos Pavlatos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.