Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731654068

Amistoso 731654068 Información oficial sobre el partido 731654068 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

mendaflay Alineación oficial del equipo 'mendaflay' en el partido 1 - 2 U.D. Livestrong Alineación oficial del equipo 'U.D. Livestrong' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
mendaflay Alineación oficial del equipo 'mendaflay' en el partido 4 - 1 U.D. Livestrong Alineación oficial del equipo 'U.D. Livestrong' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mendaflay

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Wim van Kleef va anar directament als peus de Andrea Toresini que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Adi Marici va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 77 minuts, en Stefano Empiri no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 el mendaflay va posar setge sobre la defensa central visitant però en Wim van Kleef no va estar gens encertat.

U.D. Livestrong

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 29 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Alejandro Iglesias Fraile marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 60 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de UDL. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Agapito Montes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pankracy Mikusek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 260 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Nalesh Raghuvanshi va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El UDL creava perill des de la dreta al minut 25, però en Piotr Smolnicki, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pankracy Mikusek desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Nalesh Raghuvanshi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Piotr Smolnicki va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sandro Campos de UDL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.