Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731652791

Copa 731652791 Información oficial sobre el partido 731652791 en Hattrick

28.05.2024 16:00:00

Tschudi Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Tschudi Park Rangers' en el partido 2 - 7 JPKazín Alineación oficial del equipo 'JPKazín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Tschudi Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Tschudi Park Rangers' en el partido 0 - 9 JPKazín Alineación oficial del equipo 'JPKazín' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tschudi Park Rangers

Goles Goles

  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): En Tristan Gencer va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Niklaus Bernhard la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 4 al marcador.
  • 100 Minuto 85 (Gol de falta): Silas Lengweiler va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 5 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andy Guyenon va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ludwig Liechty va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Niklaus Bernhard de Tschudi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

JPKazín

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, JPKazín es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Giulio Borreca es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del JPKazín van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Amed Utarzi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, JPKazín va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Arthur Upadeck.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Arthur Stevin va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Samuel Cuello va augmentar l'avantatge de JPKazín a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Tobias Appelberg de JPKazín va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 6 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 2 - 7 per sobre quan Rastislav Vrabel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Samuel Cuello va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Amed Utarzi després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Thierry Flickinger va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Arthur Stevin de JPKazín va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arthur Upadeck de JPKazín va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.