Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731652177

Amistoso (Int.) 731652177 Información oficial sobre el partido 731652177 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

escaireigol Alineación oficial del equipo 'escaireigol' en el partido 5 - 3 Hittites Alineación oficial del equipo 'Hittites' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
escaireigol Alineación oficial del equipo 'escaireigol' en el partido 1 - 2 Hittites Alineación oficial del equipo 'Hittites' en el partido
Tiene mucha potra 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

escaireigol

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): escaireigol prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Benjamin Halen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El escaireigol era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mattias Torer va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, escaireigol aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Ingel Tornerberg va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a escaireigol va ser Jovino Marin.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Benjamin Halen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a escaireigol.

Hittites

Goles Goles

  • 190 Minuto 16 (Gol de falta): El Aykut Keder va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Hittites. 1-1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aykut Keder que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Hittites.
  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): En Aykut Keder conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-3

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 7 en Öcal Pektürk ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Rüştü Barış Altınel el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ali İsmail Beşer va fer una jugada per la banda esquerra, però Matias Dorn va aturar el seu xut.