Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731651155

Amistoso 731651155 Información oficial sobre el partido 731651155 en Hattrick

26.05.2024 23:20:00

AFC Holland Alineación oficial del equipo 'AFC Holland' en el partido 4 - 0 Phoenix Steelers Alineación oficial del equipo 'Phoenix Steelers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AFC Holland Alineación oficial del equipo 'AFC Holland' en el partido 2 - 0 Phoenix Steelers Alineación oficial del equipo 'Phoenix Steelers' en el partido
Tiene suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC Holland

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Holland contenien la respiració mentre en Joey Ayala s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): El gol de falta de René Ávila sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 39 i ampliar l'avantatge de Holland a 2 - 0.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del Holland va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Lucian-Gabriel Banioti, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Holland a 4 - 0. Shelby Wentworth va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lucian-Gabriel Banioti estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Casey Hopson, als 20 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lucian-Gabriel Banioti va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bas Jones va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Phoenix Steelers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Steelers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Keenan Boardman des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurice Davenport de Steelers es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.