Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731650715

Amistoso 731650715 Información oficial sobre el partido 731650715 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Rubiksitos Alineación oficial del equipo 'Rubiksitos' en el partido 1 - 3 pepadog Alineación oficial del equipo 'pepadog' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rubiksitos Alineación oficial del equipo 'Rubiksitos' en el partido 1 - 1 pepadog Alineación oficial del equipo 'pepadog' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubiksitos

Goles Goles

  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 54 i semblava que Rubiksitos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Hernán Olazábal Solís va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.

pepadog

Goles Goles

  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Tim Mikkola va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a pepadog l'avantatge per 0 - 2. Javier Cancer en va ser l'anotador.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 67 minuts quan Tomasz Obłoza va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a pepadog.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tim Mikkola, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): pepadog van sortir al contraatac al minut 6, però Yannic Judaschke va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, László Ráskó va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Jozias Schaken va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Cancer de pepadog va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.