Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731649993

Amistoso (Int.) 731649993 Información oficial sobre el partido 731649993 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Dinamo de Kalrosaly Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kalrosaly' en el partido 5 - 1 1. Fc Biatch Alineación oficial del equipo '1. Fc Biatch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamo de Kalrosaly Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kalrosaly' en el partido 2 - 0 1. Fc Biatch Alineación oficial del equipo '1. Fc Biatch' en el partido
Tiene bastante suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Kalrosaly

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kalrosaly contenien la respiració mentre en Dave Green s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 7 (Gol por la izquierda): En Edgar Sabrià de Kalrosaly va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kalrosaly van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Belmiro Morais Pinto va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Edgar Sabrià va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Kalrosaly va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Reinaldo Santos, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edgar Sabrià va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Siegmund Sünnschien va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Belmiro Morais Pinto, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mark Malone de Kalrosaly amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

1. Fc Biatch

Goles Goles

  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 62, en Holger Koepsel la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jean-Philippe Thuram que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Miguel Sánchez va fer una estirada espectacular al minut 26, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Holger Koepsel.
  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Holger Koepsel va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Narcís Chauvell va xutar a fora.