Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731649874

Amistoso (Int., RC) 731649874 Información oficial sobre el partido 731649874 en Hattrick

25.05.2024 18:00:00

Saar Bees Alineación oficial del equipo 'Saar Bees' en el partido 4 - 2 Deportivo Carmesí Alineación oficial del equipo 'Deportivo Carmesí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Saar Bees Alineación oficial del equipo 'Saar Bees' en el partido 1 - 3 Deportivo Carmesí Alineación oficial del equipo 'Deportivo Carmesí' en el partido
Tiene bastante suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saar Bees

Goles Goles

  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Damir Vitasović era molt més ràpid que el defensa Eugenio Rongo. Al minut 15, el jugador de Saar va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Saar pel centre va donar un gran resultat: el gol de Leonhart Olivucci va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Saar. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Rolf-Jürgen Ständner va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Damir Vitasović va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Manfred Würl, que no va fallar i va marcar el 4 - 0.

Deportivo Carmesí

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats de Deportivo van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Eugenio Rongo va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 86 del partit, anotant el 4 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Eugenio Rongo.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ole Scheibel va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Eugenio Rongo.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 44 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Sergio Irujo amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Călin Radici va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Gigio Kostner.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Eugenio Rongo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Călin Radici.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Eugenio Rongo de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.