Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731648285

Amistoso (Int., RC) 731648285 Información oficial sobre el partido 731648285 en Hattrick

25.05.2024 18:00:00

aktivisten schwarze pumpe Alineación oficial del equipo 'aktivisten schwarze pumpe' en el partido 5 - 6 La Mars Team Alineación oficial del equipo 'La Mars Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aktivisten schwarze pumpe Alineación oficial del equipo 'aktivisten schwarze pumpe' en el partido 2 - 0 La Mars Team Alineación oficial del equipo 'La Mars Team' en el partido
Tiene bastante suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aktivisten schwarze pumpe

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de aktivisten van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Armin Raibach en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): El aktivisten no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Armin Raibach es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 77, Siegbald Ontl de aktivisten empatava el partit: 3 - 3.
  • 114 Minuto 105 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 105. Rudolf Duba, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 4 - 4 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 el aktivisten va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jürgen Salomon no va estar gens encertat.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Rudolf Duba hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Dominik Załęcki havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): aktivisten va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Siegbald Ontl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dominik Załęcki va estar a punt d'acabar en gol al minut 103, però el porter visitant Charles Guegan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dominik Załęcki va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Peter Potsch de aktivisten va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Giocondo Lego de aktivisten va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de aktivisten Gerald Handschin, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Charles Guegan. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de aktivisten, Dominik Załęcki, col·locà la pilota just a les mans d'en Charles Guegan. El marcador: 4 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Lucien Reijerse de aktivisten va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Aihartz Migelgorri de aktivisten va superar Charles Guegan, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 5 - 5.

La Mars Team

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Mars va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Nico Koch.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tamás Englert de Mars l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 30 de partit.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mars. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Folke Kranhold xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 140 Minuto 104 (Gol de contra de falta): El contraatac de Mars va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Nico Koch va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Mars van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Armando Bento Costa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damien Bauer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paul Plan va xutar fora per a Mars, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Noah Goncalves de Mars, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Martin Nelle en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rodrigue Chardron de Mars va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mars, Armando Bento Costa, col·locà la pilota just a les mans d'en Martin Nelle. El marcador: 4 - 5.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Traianos Vaidis va clavar el 5 - 6 per a Mars amb una precisió mil·limètrica.