Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731646200

Amistoso (Int., RC) 731646200 Información oficial sobre el partido 731646200 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido 4 - 2 Inter Ranillas Alineación oficial del equipo 'Inter Ranillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido 1 - 1 Inter Ranillas Alineación oficial del equipo 'Inter Ranillas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,8 % 71,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nigerios FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jordi Santjoan arribés a peus de Abelard Escudé, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Nigerios el 1 - 0.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Àngel Jansà, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Nigerios se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 52.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Nigerios contenien la respiració mentre en Joan Villaró s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Heladio Garabán de Nigerios va fer un bon esprint per escapar-se de Morgan El Khazendar i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): David Coll va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nigerios que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Inter Ranillas

Goles Goles

  • 187 Minuto 24 (Gol tiro lejano): En Humberto López conduïa pel cercle central i, veient a en Waldemar Mol desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ranillas. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Eli van den Brom xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Humberto López ja els havia advertit que el porter contrari, en Víctor Miguez de Castro, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Morgan El Khazendar de Ranillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Humberto López es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.