Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731645783

Amistoso (Int., RC) 731645783 Información oficial sobre el partido 731645783 en Hattrick

25.05.2024 19:15:00

EHC Chlote Alineación oficial del equipo 'EHC Chlote' en el partido 3 - 5 GuaposBuenosRicos Alineación oficial del equipo 'GuaposBuenosRicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
EHC Chlote Alineación oficial del equipo 'EHC Chlote' en el partido 2 - 4 GuaposBuenosRicos Alineación oficial del equipo 'GuaposBuenosRicos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EHC Chlote

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Zalán Farkas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chlote.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chlote pel centre va donar un gran resultat: el gol de Krzysztof Murgrabia va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 113 Minuto 112 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Chlote una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Bakir Bajrić, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 112.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Chlote va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ruedi Schleiss va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Barry Elzinga.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bakir Bajrić.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Jonas Strand de Chlote va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Chlote, Tawfeeq Haddad, col·locà la pilota just a les mans d'en Barry Elzinga. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ruedi Schleiss va xutar fora per a Chlote, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Guerric Pagnoux de Chlote va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

GuaposBuenosRicos

Goles Goles

  • 153 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors de GuaposBuenosRicos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Sərxan Abdullayev va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 89 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jose Vega marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): En Sərxan Abdullayev donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 95 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Cosme Bellalta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Cosme Bellalta per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 9, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 14 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Cosme Bellalta, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jose Vega que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pablo Arambide quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 281 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Juan Alfonsín quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jonas Strand, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 115, Jose Vega de GuaposBuenosRicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de GuaposBuenosRicos Jose Vega, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jonas Strand. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Guillermo Romero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a GuaposBuenosRicos.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de GuaposBuenosRicos Pablo Arambide va intentar enganyar Jonas Strand amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de GuaposBuenosRicos Sərxan Abdullayev no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jonas Strand es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.