Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731644562

Amistoso (Int.) 731644562 Información oficial sobre el partido 731644562 en Hattrick

25.05.2024 18:00:00

Gegenpressung Alineación oficial del equipo 'Gegenpressung' en el partido 4 - 3 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gegenpressung Alineación oficial del equipo 'Gegenpressung' en el partido 3 - 0 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gegenpressung

Goles Goles

  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): El Gegenpressung no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Hartmut Lutzki es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Gegenpressung va reduir el marcador al minut 62 a 2 - 3 quan Sigmund Tenisa va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 85, Gernot Maassen de Gegenpressung empatava el partit: 3 - 3.
  • 124 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88 l'àrbitre va premiar Gegenpressung amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Hartmut Lutzki va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Gegenpressung va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hartmut Lutzki la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kosimo Packheiser de Gegenpressung va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Alex Wildenhayn de Gegenpressung va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Kosimo Packheiser va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Las estrellas de Sanva

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): El jugador Achmed Rieben de estrellas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): El estrellas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sebat Kum va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Valerio Sáenz Adán va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a estrellas.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Ernst-Josef Lilienkroog va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Balkoe Borratxategi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Martín Prat es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bartolomé Alacid de estrellas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.