Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731643863

Amistoso 731643863 Información oficial sobre el partido 731643863 en Hattrick

26.05.2024 13:00:00

Koninklijke Lierse Sportkring 30 Alineación oficial del equipo 'Koninklijke Lierse Sportkring 30' en el partido 2 - 3 FC Vormer Alineación oficial del equipo 'FC Vormer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Koninklijke Lierse Sportkring 30 Alineación oficial del equipo 'Koninklijke Lierse Sportkring 30' en el partido 4 - 0 FC Vormer Alineación oficial del equipo 'FC Vormer' en el partido
Tiene mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koninklijke Lierse Sportkring 30

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Libor Průša va donar a Koninklijke un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Teemu Niskanen va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Koninklijke ho intentava per la dreta per mitjà de Sjale Coucke, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Esat Gürnaz de Koninklijke gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Marius Budescu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Montalbo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Teemu Niskanen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Libor Průša va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Després de 91 minuts, Teemu Niskanen va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

FC Vormer

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): El jugador Amaro Luís Rosa de Vormer es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb 72 minuts jugats, Lars Friedberger de Vormer va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gabriel Marcelis que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Vormer.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lars Friedberger va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Arthur Luciano Torrado de Vormer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.