Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731643417

Amistoso (RC) 731643417 Información oficial sobre el partido 731643417 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 4 - 2 Malaga Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Malaga Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 5 - 1 Malaga Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Malaga Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otso Gorriak

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Brandon Casperson, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Gorriak equilibrava la balança al minut 74. En Daniele Vallorani, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 104 (Gol por la derecha): Gorriak s'avançava al marcador al minut 104, després d'un rebot que va caçar en Brandon Casperson per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Al minut 111, Gorriak va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Brandon Casperson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Santeri Niskanen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Adolfo Lleras va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Adolfo Lleras va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Brandon Casperson va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Oinatz Aspegorta va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 50 minuts, en Santeri Niskanen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Carlos Sebastián Rajchman hauria d'haver estat gol al minut 55 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Malaga Club de Futbol

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Carlos Miralles va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 30.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Lorenzo Silos va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 52 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Lorenzo Silos, el jugador de Malaga va ser expulsat al minut 51.