Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731643304

Amistoso (Int.) 731643304 Información oficial sobre el partido 731643304 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Rugoja Alineación oficial del equipo 'Rugoja' en el partido 0 - 2 Bizonii Alineación oficial del equipo 'Bizonii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rugoja Alineación oficial del equipo 'Rugoja' en el partido 1 - 1 Bizonii Alineación oficial del equipo 'Bizonii' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,1 % 61,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rugoja

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Jaime Laredo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rugoja.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ionuţ Ioja va fer al minut 35 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lukas Schäffer, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Rugoja va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Ionuţ Ioja va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Bizonii

Goles Goles

  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): En Bogdan-Sorin Jalbă donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 69 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Marius Rugeanu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Mihai Axinescu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Bizonii va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Cristi Cordiş va quedar-se sol davant el porter Francisco Ríos Ríos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bizonii, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Mihai Axinescu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Bogdan-Sorin Jalbă va estar a punt de posar per davant a Bizonii amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zacaries Padró va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tudor Preoţescu de Bizonii va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claudiu Argatu de Bizonii la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73 de partit, Claudiu Argatu de Bizonii va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.