Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731642666

Amistoso 731642666 Información oficial sobre el partido 731642666 en Hattrick

21.05.2024 19:05:00

Sa Preda Lada Hotspurs F.c. Alineación oficial del equipo 'Sa Preda Lada Hotspurs F.c.' en el partido 1 - 5 alense Alineación oficial del equipo 'alense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Sa Preda Lada Hotspurs F.c. Alineación oficial del equipo 'Sa Preda Lada Hotspurs F.c.' en el partido 1 - 8 alense Alineación oficial del equipo 'alense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sa Preda Lada Hotspurs F.c.

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Martino Antonacci de Hotspurs va demostrar les seves habilitats al minut 86 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Hotspurs enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Hotspurs va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Kostas Hasanbegu va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Hotspurs va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Federico Ghezzi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Irajá Augusta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Michele Saviori va disposar d'una bona oportunitat al minut 73, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

alense

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): alense va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Zoltán Fehér, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bayron Paillamanque que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ctibor Žofčák sempre és una garantia. Al minut 21, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Zoltán Fehér marcar el 0 - 2 per al alense.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Zoltán Fehér va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Henning Angermann, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Henning Angermann va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 0 - 5 per a alense.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ctibor Žofčák de alense va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el alense va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ctibor Žofčák s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.