Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731642627

Amistoso (Int.) 731642627 Información oficial sobre el partido 731642627 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 1 - 5 SONUS DE CANNA Alineación oficial del equipo 'SONUS DE CANNA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 1 - 7 SONUS DE CANNA Alineación oficial del equipo 'SONUS DE CANNA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serrallo-floresta

Goles Goles

  • 106 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 14 i semblava que serrallo-floresta desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Boris Ortenburg va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Boris Ortenburg va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Adriaan Moniquet va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

SONUS DE CANNA

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 19. L'anotador per SONUS va ser Liam Cutler, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): SONUS va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 20. Steinn Lýðsson va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a SONUS l'avantatge per 1 - 3. Kami Warhaftig en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Clark Tran de SONUS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 63 de partit.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del SONUS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kami Warhaftig, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 5 pujava al marcador.