Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731640813

Amistoso (Int., RC) 731640813 Información oficial sobre el partido 731640813 en Hattrick

26.05.2024 21:40:00

vemos que pasa Alineación oficial del equipo 'vemos que pasa' en el partido 0 - 5 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
vemos que pasa Alineación oficial del equipo 'vemos que pasa' en el partido 0 - 6 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vemos que pasa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de vemos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Daniel Casis, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

MASERATI

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El MASERATI era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Guillerme Goy va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Adrian-Ioan Oţel va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jesús Viejo va augmentar l'avantatge de MASERATI a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): El Guillerme Goy va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel MASERATI. 0-4.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a MASERATI l'avantatge per 0 - 5. Guillerme Goy en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Guillerme Goy de MASERATI, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Iu Bergé va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Martin Stingl, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Guillerme Goy, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el MASERATI va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Aldán Lijó s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): MASERATI quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Iu Bergé va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Guillerme Goy de MASERATI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.