Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731640027

Amistoso (Int., RC) 731640027 Información oficial sobre el partido 731640027 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

xavi_xispas Alineación oficial del equipo 'xavi_xispas' en el partido 4 - 5 C.A. MDP ALDOSIVI Alineación oficial del equipo 'C.A. MDP ALDOSIVI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xavi_xispas Alineación oficial del equipo 'xavi_xispas' en el partido 2 - 1 C.A. MDP ALDOSIVI Alineación oficial del equipo 'C.A. MDP ALDOSIVI' en el partido
Tiene suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xavi_xispas

Goles Goles

  • 104 Minuto 40 (Gol de penalti): El públic de xavi_xispas va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 40, va xiular un penal pels locals. Blessing Njau no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 3.
  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Abel Brullet trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Wojciech Goyke es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Passat el minut 86 de joc, Blessing Njau facilitava les coses al xavi_xispas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Germán Durán va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Sascha Stöckel per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timothy Norman de xavi_xispas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emil Molea de xavi_xispas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.A. MDP ALDOSIVI

Goles Goles

  • 190 Minuto 13 (Gol de falta): En José María Uncal va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Luciano Yeste va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, ALDOSIVI va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser José María Uncal, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 75 pels visitants. En Sascha Stöckel va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): En Luciano Yeste donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 87 el marcador reflectia el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Luciano Yeste va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Blas Cal va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Sascha Stöckel al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luciano Yeste.