Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731639825

Amistoso (RC) 731639825 Información oficial sobre el partido 731639825 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido 0 - 6 zidanes y huevones Alineación oficial del equipo 'zidanes y huevones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido 0 - 6 zidanes y huevones Alineación oficial del equipo 'zidanes y huevones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AMIGOS DE LA AMBAR

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): El Amigos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Matteo Contini la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

zidanes y huevones

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eustoquio Erbiti es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 5 minuts, el tirador de faltes del huevones va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio Camor, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7, Jesper Knutsson va augmentar l'avantatge de huevones a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Luis Ignacio Sánchez-Mellado va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Preben Nørby era molt més ràpid que el defensa Alberto Belsué. Al minut 57, el jugador de huevones va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 5.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Luis Enrique Doz de huevones va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Luis Ignacio Sánchez-Mellado, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 21 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. huevones va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ignacio Camor quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iker Casillas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Iker Casillas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ignacio Camor, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Ignacio Sánchez-Mellado es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Rolf Vasset va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rolf Vasset de huevones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.