Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731639622

Amistoso (RC) 731639622 Información oficial sobre el partido 731639622 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Queso Mecanico ABP Alineación oficial del equipo 'Queso Mecanico ABP' en el partido 1 - 4 Iron Stoff Alineación oficial del equipo 'Iron Stoff' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Queso Mecanico ABP Alineación oficial del equipo 'Queso Mecanico ABP' en el partido 1 - 5 Iron Stoff Alineación oficial del equipo 'Iron Stoff' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Queso Mecanico ABP

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 3, Benedykt Wszoła va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Valente José Moreira que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Valente José Moreira va fallar un penal al minut 53, davant la desesperació dels aficionats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julián Lecumberri de Mecanico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Arce de Mecanico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Iron Stoff

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Alfonso Guzmán Cano que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Stoff va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 34. Markus Wöltjen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Niko Koukkula va augmentar l'avantatge de Stoff a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Joaquín Gavarret des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Stoff va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ernesto Carrandi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Stoff van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Heinrich-Ralf Stufler, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Carrandi de Stoff es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vagn Ohlsen de Stoff va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.