Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731639195

Amistoso (Int., RC) 731639195 Información oficial sobre el partido 731639195 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Ezriam Zayes Alineación oficial del equipo 'Ezriam Zayes' en el partido 3 - 5 FC Feta Club Alineación oficial del equipo 'FC Feta Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Ezriam Zayes Alineación oficial del equipo 'Ezriam Zayes' en el partido 3 - 6 FC Feta Club Alineación oficial del equipo 'FC Feta Club' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ezriam Zayes

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 25, Indalecio Rábade de Ezriam empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Paco Llobera va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Roberto Urgel trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): David Muixach va estar a punt d'empatar per a Ezriam quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Artur Babik va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en David Muixach va entorpir al marcador d'en Pablo Bohórquez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

FC Feta Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mieczysław Niemcewicz va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 27 en Marian Hamerla va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Bronisław Łyszcz podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Feta prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Marian Hamerla.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Adrian Wandas va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Dorus Bloemen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 3 - 5 per a Feta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Antoni Żółtaszek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 José María Farro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ralf Wieninger, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Feta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marian Hamerla va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edmund Kulisz.