Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731639138

Amistoso (Int.) 731639138 Información oficial sobre el partido 731639138 en Hattrick

26.05.2024 21:40:00

Groningen F. C. Alineación oficial del equipo 'Groningen F. C.' en el partido 4 - 2 Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Groningen F. C. Alineación oficial del equipo 'Groningen F. C.' en el partido 3 - 0 Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Groningen F. C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Groningen prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Bertrand 'La pantera' Leblond va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Gerónimo Luis Vigneri va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Groningen pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gerónimo Luis Vigneri va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Groningen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bertrand 'La pantera' Leblond progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Bertrand 'La pantera' Leblond una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Ilídio de Almeida va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El jugador local Allesandro Bouwhuis per poc que no incrementa el marcador al minut 57. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ilídio de Almeida va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Julián Ravano quasi marca en una jugada assajada de córner que Ramón Horacio Pérez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafa Errazuriz de Groningen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Isla C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Hélio de Sousa del Isla va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Essis Kouamé que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): En Essis Kouamé va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 16 en Essis Kouamé ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Hélio de Sousa el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Patrick Gillyatt quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Essis Kouamé va encarar al porter al 71, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.