Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731638728

Amistoso (Int., RC) 731638728 Información oficial sobre el partido 731638728 en Hattrick

25.05.2024 21:00:00

Frangins Alineación oficial del equipo 'Frangins' en el partido 1 - 5 SK Lieren Alineación oficial del equipo 'SK Lieren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Frangins Alineación oficial del equipo 'Frangins' en el partido 5 - 1 SK Lieren Alineación oficial del equipo 'SK Lieren' en el partido
Es un cenizo 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frangins

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Als 42 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Frangins va acabar amb la pilota als peus de Dirck Schultzendorff que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dirck Schultzendorff de Frangins va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Arngrim Pecker que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Karol Sidorowski de Frangins es va guanyar la targeta groga merescudament.

SK Lieren

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jukka-Pekka Kousa de Lieren va fer un bon esprint per escapar-se de Dirck Schultzendorff i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stefan Wiesmann de Lieren l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 28 de partit.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Tillmann Lepuschitz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Stefan Wiesmann des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Stefan Wiesmann va incrementar l'avantatge a 1 - 5 per a Lieren gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Torge Fahr va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tillmann Lepuschitz.