Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731638190

Amistoso 731638190 Información oficial sobre el partido 731638190 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Real Iliturgi F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Iliturgi F. C.' en el partido 1 - 1 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Iliturgi F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Iliturgi F. C.' en el partido 4 - 1 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Iliturgi F. C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mario Castellsir ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Iliturgi es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Federico Zanini gairebé va marcar per a Iliturgi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Iliturgi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Izidor Výžinkár ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 81 (Ocasión de penalti): En Aguinaldo Patrício va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 81, però el porter visitant Jordi Antoni Bertrolich el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Izidor Výžinkár de Iliturgi es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

santpeterfisherman

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Adolfo Galván que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): santpeterfisherman va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Mariano Valcarce va anar a parar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Uffe Mollerup va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Pedro Carrizosa va marxar per velocitat al minut 82 i va fer una passada de la mort a Ernesto Ciuco, però aquest va fallar.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Pedro Carrizosa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Mariano Valcarce va estar a punt de posar per davant a santpeterfisherman amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Martin Glevaňák va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Ernesto Ciuco de santpeterfisherman va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.