Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731637835

Amistoso (RC) 731637835 Información oficial sobre el partido 731637835 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

The Pajis Theam Alineación oficial del equipo 'The Pajis Theam' en el partido 3 - 0 C.F.PINARET Alineación oficial del equipo 'C.F.PINARET' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Pajis Theam Alineación oficial del equipo 'The Pajis Theam' en el partido 2 - 0 C.F.PINARET Alineación oficial del equipo 'C.F.PINARET' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Pajis Theam

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 17 minuts de joc, Tobi Massa, corrent com un esperitat, superà primer Rıfat Atlam per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Pajis va obtenir un penal al minut 32, que va llançar a la perfecció Raúl Hurtado Zaldívar. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tobi Massa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pajis Ramón Chocho quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Saúl Gallego l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Martos de Pajis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.F.PINARET

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Malaspina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 68 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Chemello, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): C.F.PINARET van sortir al contraatac al minut 77, però Pedro Malaspina va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Clemens Hilgerink després que el jugador de C.F.PINARET li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.